X
تبلیغات
رایتل

دنیایی به نام «من»

نکند این موجها هم همچون دل من به شوق توست که در آشوبند!

که  اینچنین شتابان دست بر روی دوش همدیگر سوار میشوند

و با باد تبانی کرده و همسفر شده اند 

تا زود تر به تو برسند! 


نظرات (2)
نام :
ایمیل : [پنهان میماند]
وب/وبلاگ :
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
نوشته: sona2r از [ نامشخص ]
اااا
اشتباهی اینجا فرستادم

همزمان خاطره بخونی و برآورد مناقصه کنی و یگوشتم به آهنگ باشه همینه دیگه

Excusez moi
پنج‌شنبه 6 خرداد 1395 ساعت 08:30
امتیاز: 0 0
پاسخ:
مشکلی نیست بابا کی به کیه. سخت نگیر
نوشته: sona2r از [ نامشخص ]
بسیار عالی... چه تجربیات باحالی
به شخصه وقتی نمک غذام زیاد میشه شکر میریزم توش و یه طعم ملس میگیره ک هیچچچ کس هم متوجه نمیشه چی کردم... الان میخواستم بگم شکر بریزی ولی شیرینی متضاد تندی نیست، پس شاید نتیجه نده...
حالا شما از راههای زیر استفاده کن شاید جواب داد...
خوردن غذای تند جز خود آزاری چیز دیگری ندارد. ترکیباتی مانند کپسایسین، که باعث تندی فلفل می شوند هیچ طعمی ندارند. در واقع این ترکیبات گیرنده های درد روی زبان را تحریک می کنند. برای همین است که شما احساس سوختن می کنید.
اگر غذایی خیلی تند شد، باید عملیات نجات را بدانید:
از لبنیات استفاده کنید. کپسایسین به راحتی در لبنیات حل می شود و چربی موجود در لبنیات کپسایسین را به مولکول کپسیوم تبدیل کرده و باعث دور شدن از گیرنده های درد روی زبان می شود. در بسیاری از غذاهای محلی از این تکنیک استفاده می شود.

فکر می کنید خامه ی ترش که همراه غذاهای مکزیکی یا ماست رایتا که همراه غذاهای هندی می دهند چه دلیلی دارد؟! هم می توانید جداگانه سرو کنید و هم با غذا مخلوط کنید. مثلاً اضافه کردن شیر به سس، تندی سس را کم می کند.

یادتان باشد ماده ی نجات دهنده شما چربی موجود در لبنیات است، پس اگر از لبنیات کم چرب استفاده کنید تاثیری نخواهند داشت.

از جایگزین لبنیات استفاده کنید. اگر فردی به لاکتوز حساسیت دارد یا محصولات دامی مصرف نمی کند، می توانید از شیر نارگیل استفاده کنید، که در غذاهای تایلندی معمول است. شیر سویا، شیر بادام، و شیربرنج همه شان حاوی چربی موثر هستند، هرچند به اندازه شیر طبیعی تاثیر ندارند.

اسید اضافه کنید. از آنجا که کپسایسین بازی (قلیایی) است، اضافه کردن اسید باعث خنثی شدن آن می شود. به غذای در حال پخت می توانید آب لیمو یا سرکه بزنید. لاکتیک اسید موجود در شیر هم تأثیری دوچندان خواهد داشت. حالا شما که سر پختش نیستی همونجا اضافه کن.

غذا را همراه نشاسته سرو کنید. برنج ساده و نان ادویه را به خود جذب می کنند و ادویه را در همه جای غذا پخش می کنند که باعث می شود کمتر احساس تندی کنیم. بسیاری از غذاهای تند این گونه سرو می شوند. غذاهای هندی همراه نان، غذاهای مکزیکی همراه تورتیلا و غذاهای تایلندی همراه با برنج سرو می شوند.مثلا اگه برنج در کنار غذا بهتون میدن بگو برات بیشتر برنج بکشن...
سه‌شنبه 4 خرداد 1395 ساعت 11:29
امتیاز: 0 0
پاسخ:
مرسی
توصیه های جالبی بود. ولی متاسفانه اینجا از دوغ و ماست خبری نیست. کلا ماست خور نیستن اینا دوغم که ایرانیا میخورن خارجیا تو خطش نیستن.
ولی خوب بود. آبلیمو هم ندارن! کلا باید خورد و سوخت و ساخت